Offerte aanvragen?

 

Wenst u een offerte te ontvangen?

 

Stuur dan een mail met uw wensen en uw n.a.w. gegevens naar info@bertvanaalstbv.nl.

 

Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gelieve NIET het contactformulier in te vullen.

 


 

 

 

 

 

Contact

Wandafwerkings- en behangersbedrijf
Bert van Aalst BV

Hofstraat 38
5317JN Nederhemert


Angela van Aalst: 06 - 233 761 33
Patrick van Aalst: 06 - 543 001 92

Home > Over Ons

Vakwerk in wandafwerking en behangen

Kiest u voor Bert van Aalst B.V.? Dan kiest u voor bijzonder vakwerk en bewezen kwaliteit. Voor jarenlange ervaring in professionele wandafwerking. Voor een gerenommeerde specialist in nieuwbouw en renovatieprojecten.

Onze specialismen

Bert van Aalst B.V. is gespecialiseerd in verschillende vormen van wandafwerking. Van scanbehang (glasweefselbehang) tot texwerk en schilderwerk. Van klassieke behangtechnieken tot decoratieve sfeermakers zoals fotoprints en wallcoverings. Lees hier meer over onze diensten en producten.

Onze visie

Oog voor de nieuwste technieken en hoogwaardige producten. Gevoel voor design en decoratie. En uiteraard de naadloze afwerking van de wanden van uw interieur. Perfectionistisch tot in de details. Bert van Aalst B.V. combineert techniek met vormgeving en ervaring met vakmanschap. Wij kiezen voor producten van gerenommeerde leveranciers zoals Vescom, VVB Husan, Woodfield, Intervos en BN International. Omdat ze uitblinken in kwaliteit, duurzaamheid én vormgeving.

Onze opdrachtgevers

Als specialist in nieuwbouw en renovatieprojecten doorkruisen onze bedrijfswagens heel Nederland. Bert van Aalst B.V. is een veelgevraagde partner in de zakelijke sector. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwbedrijven, aannemers en andere branchegerelateerde bedrijven. Maar ook ondernemingen, scholen en zorginstellingen maken graag gebruik van onze diensten.

Ons bedrijf

Het wandafwerkings- en behangersvak zit stevig in het DNA van onze onderneming. Bert van Aalst B.V. is een echt familiebedrijf. Professionaliteit en gemoedelijkheid gaan bij ons nog hand in hand. In 2006 startte Bert van Aalst het bedrijf. Als ervaren allrounder in behangwerken. In 2015 hebben zijn kinderen Angela en Patrick het bedrijf overgenomen. Vandaag de dag is ons team 10 man sterk. De naam Bert van Aalst is uitgegroeid tot een topmerk in wandafwerking en behangen. Ons geheim? Liefde voor het vak, een ongeremd streven naar topkwaliteit en de prettige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Onze locatie

Bert van Aalst B.V. is gevestigd in Nederhemert (Gelderland), in het hart van Nederland. We zijn actief in heel Nederland. Door onze centrale ligging zijn we overal snel ter plaatse.